Το ιατρείο λειτουργεί στο κέντρο της Βέροιας από το 1998 με προσανατολισμό την αντιμετώπιση του οδοντικού πόνου και τη διατήρηση/αποκατάσταση των φυσικών μας δοντιών. Αυτό επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό ενδοδοντικής/περιοδοντικής θεραπείας και με την πλήρη λειτουργική αποκατάσταση με προσθετικές αποκαταστάσεις ή με εμφυτεύματα.
Ο Δρ Εμμανουήλ Μαζίνης γεννήθηκε στη Βέροια και αποφοίτησε από την Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το 1996.
Το 1998 ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της Θεραπευτικής και Οδοντικής Χειρουργικής του ΑΠΘ. Το 2005 ορκίστηκε Διδάκτορας Ενδοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Από το 1998 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας με συμμετοχή στην εκπαίδευση των φοιτητών της Οδοντιατρικής.
Έχει δημοσιεύσει κλινικές και ερευνητικές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά, έχει συμμετάσχει ως ομιλητής και εισηγητής σε διεθνή και Ελληνικά συνέδρια και συμμετείχε στη συγγραφή εκπαιδευτικών Οδοντιατρικών συγγραμμάτων. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιατρικών & Επιστημονικών Σχεδιαστών (AEIMS) και έχει εικονογραφήσει επιστημονικά βιβλία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δρ Εμμανουήλ Μαζίνης / Βιογραφικό

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=mazinis
http://www.aeims.eu/portfolio-emmanuelmazinis.php

 

 

 

Μέλος:

basseeeathirosklirosiseveese EOO-e14090668849601aeims