Το ιατρείο λειτουργεί στο κέντρο της Βέροιας από το 1998 με προσανατολισμό την αντιμετώπιση του οδοντικού πόνου και τη διατήρηση/αποκατάσταση των φυσικών μας δοντιών. Αυτό επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό ενδοδοντικής/περιοδοντικής θεραπείας και με την πλήρη λειτουργική αποκατάσταση με προσθετικές αποκαταστάσεις ή με εμφυτεύματα.
Ο Δρ Εμμανουήλ Μαζίνης γεννήθηκε στη Βέροια και αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το 1996.
Aπό το 1998 έως το 2011 ήταν Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας της Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Το 1998 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές σπουδές και το 2005 ορκίστηκε Διδάκτορας Ενδοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.
Τα έτη 2016-17 και 2017-18, δίδαξε ως ειδικός επιστήμονας στο Μεταπτυχιακό Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Το 2020 προσελήφθη ως διδάσκων στην Οδοντιατρική του ΑΠΘ.
Έχει δημοσιεύσει κλινικές και ερευνητικές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά, έχει λάβει μέρος ως ομιλητής και εισηγητής σε διεθνή και Ελληνικά συνέδρια και συμμετείχε στη συγγραφή εκπαιδευτικών Οδοντιατρικών συγγραμμάτων. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιατρικών & Επιστημονικών Σχεδιαστών (AEIMS) και έχει εικονογραφήσει επιστημονικά βιβλία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δρ Εμμανουήλ Μαζίνης / Βιογραφικό

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=mazinis
http://www.aeims.eu/portfolio-emmanuelmazinis.php

 

 

 

Μέλος:

basseeeathirosklirosiseveese EOO-e14090668849601aeims